Hoppa över menyflikskommandon
Hoppa till huvudinnehåll
Navigera upp
Logga in
Hej och välkommen till min sida! Här handlar det mycket om köksväxter man kan odla på balkongen, bantning, datorer och scouting. Jag ska även avhandla lite mer personliga avdelningar som dagbok och bildgalleri, inte för att jag är speciellt intresserad av något av ämnena, men det ligger lite i tiden så varför inte försöka sätta en personlig prägel på sidan.
 
Jag som står bakom hemsidan heter Bosse Lövgren och går för tillfället arbetslös, vilket gör att jag får gott om tid att lägga upp mig på nätet. Jag försöker även att komma igång med mitt företag, Datapolaren, som reparerar datorer till privatpersoner och småföretag. På fritiden är jag aktiv inom scoutrörelsen som styrelseledamot och ledare.
 
Att jag börjat odla köksväxter beror mest på att jag var pank och uttråkad, så jag behövde något som inte kostade så mycket. Eftersom jag hade en balkong som stod oanvänd så var det ganska logiskt att jag skulle försöka göra något av den. Samtidigt så tycker jag om god mat så valet var i och för sig inte speciellt svårt.