Hoppa över menyflikskommandon
Hoppa till huvudinnehåll
Navigera upp
Logga in

 

 Nedan kommer jag löpande att skriva ner tankar, idéer och redovisning av projekt.

 

 

 Meddelanden

 
  
  
Meddelande
  
2017-02-04
Tydligen så är mitt problem med SQL-servern större än jag trodde. Har fått starta om den flera gånger den senaste veckan, så nu har jag lagt in automatisk omstart varje dag. Vi får se om detta kommer att hjälpa.
  
2017-01-25
Denna veckan började bra, med att sharepoint inte ville fungera som det skulle. Lösningen var att när systemet varit nere, ska sharepoint-servern startas först och vara igång innan SQL-servern startas. Konstiga fel!
  
2016-01-19
Har testat sidan ett par dagar nu, och jag har upptäckt ett par fel som måste åtgärdas:
Anonyma användare kan inte välja enligt kategorierna i växtdata. De kan inte heller kommentera blogginläggen.
Sökning visar bara resultat från topp sidan.
  
2016-01-17
Sitter och funderar på om jag ska skriva ner de procedurer jag måste leta upp varje gång jag ska använda dem. De hade passat i en lista på denna sidan.
  
2016-01-16
Då verkar allt fungera som det ska på Datapolarens nya sida. Det gick fortare än jag trott det skulle göra, men jag kommer nog på mer som ska fixas.
  
2016-01-15
Då jag lider av sömnlösa näter ibland, har jag tagit tillfället i akt föregående natt med att installera en nyare version av sharepoint. Om jag kommer att skifta över vet jag inte, men den verkar effektivare.
  
2016-01-14
Efter att ha haft lite problem med navigeringen på wiki-sidan, har jag nu löst problemet. Det blev mycket jobb då jag var tvungen att lägga in posterna manuellt.
 
  
2016-01-14
Eftersom jag har ett program gjort av Microsoft, kan jag implementera funktioner som gör att jag kan visa office-dokument på mina sidor. Måste bara ta reda på exakt hur det fungerar.
  
2016-01-14
Jag har äntligen fått loss tummarna att börja flytta över mina hemsidor till sharepoint. Det tog lite tid att komma på hur man gjorde sidorna synbara för anonyma användare, men det var som vanligt väldigt lätt när jag gått genom hur man gör.